Què fem?

   Ajudem a les comunitats i col·lectius a difondre la seva feina i a millorar la forma de comunicar, mitjançant el documental creatiu. També organitzem tallers de didàctica cinematogràfica i planifiquem la creació de pel·lícules participatives per petites comunitats o grups de persones.
Tanmateix ens proposem com recol·lectors i creadors de memòries, disponible per aquelles organitzacions que no disposin de recursos per la recuperació i la salvaguarda de les seves pròpies memòries.

 

Documental i comunicació audiovisual 

Creem i realitzem projectes documentals amb complicitat amb i pels diferents organismes, submergint-nos en les diferents realitats amb les que treballen en la recerca dels elements necessaris per la creació.

 

Cinema itinerant

Organitzem tallers itinerants on promovem la participació de comunitats properes, com el veïnat, la població de petits pobles o col·lectius diversos, en la creació d’una pel·lícula. Oferim la possibilitat a aquelles comunitats amb la necessitat específica de crear una memòria cinematogràfica d’una època, d’una esdeveniment tradicional important, o senzillament que vulguin que el seu entorn, tingui un registre cinematogràfic.

 

Tallers de didàctica cinematogràfica

Impartim tallers de didàctica cinematogràfica a infants i adolescents, oferint l’oportunitat d’aprendre el treball en equip i experimentar valors com la solidaritat, la cooperació, el respecte a la diferència i la integració de diferents punts de vista, mitjançant el procés de la creació del film.

 

Arxiu de material audiovisual

Recollim memòries perdudes i ens hem fem càrrec de revitalitzar-les i conservar-les, on les organitzacions no disposin de mitjans per fer-ho. També oferim la possibilitat de crear, nosaltres mateixos, activament aquesta memòria, en el moment en que un organisme percebi la necessitat d’immortalitzar o enregistrar un esdeveniment o una història rellevant per la seva realitat.

 

Web-documentary

Experimentem amb les noves formes de visió de les obres cinematogràfiques. Oferim la possibilitat d’aprofitar hipertextos i hiper imatges per narrar realitats a diferents nivells i a diversos canals de comunicació.

 

Facebook Twitter Email